Καστέρης Γεώργιος

Ο Γιώργος Καστέρης, Πρόεδρος της ΕΠΑ, γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1979 στην Αθήνα έως τα έξι του χρόνια μεγάλωσε στην Κρήτη και κατόπιν εγκαταστάθηκε στην Παιανία όπου και φοίτησε σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Στρατεύθηκε εθελοντικά σε ηλικία 17 ετών αμέσως μετά την αποφοίτησή του στις Ειδικές Δυνάμεις, όπου και έμεινε μόνιμος σαν ΟΒΑ και ακολούθως ως ΕΠΥ στη ΒΜΚ και το ΕΤΑ.

Έχει συμμετάσχει σε σχολεία εξωτερικού και εσωτερικού, όπου και τα ολοκλήρωσε ευδοκίμως, καθώς και σε πλειάδα συνεκπαιδεύσεων, κατά τη διάρκεια της θητείας του και έχει λάβει μέρος σε πρωταθλήματα στρατιωτικών σχολών ως αθλητής καράτε.

Το 2004 αποστρατεύεται και δραστηριοποιείται στη συνοδεία και φύλαξη υψηλών προσώπων έως το 2005, οπότε και  προσλαμβάνεται στην ασφάλεια του κοινωφελούς ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν. 

Στο Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει την συνδικαλιστική δράση του με ανεξάρτητη παράταξη, η οποία πρωτεύει επί σειρά ετών και παράλληλα δραστηριοποιείται στο κομμάτι της εθελοντικής αιμοδοσίας μέσω του σωματείου εργαζομένων, καθώς είναι από 18 ετών εθελοντής αιμοδότης  και ενεργό  μέλος του ΕΕΣ.

Το 2021 παραιτείται από το Ερρίκος Ντυνάν και ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, φτιάχνοντας  μια κτηνοτροφική μονάδα στην Αρκαδία.

Δραστηριοποιείται έως και σήμερα στο κομμάτι των συνοδειών και φυλάξεων υψηλών προσώπων.

Επικοινωνία : aspidapoliton@gmail.com